Netflix Dizi Önerisi | Altred Carbon - Film Önerileri - Dizi Önerileri | Filmlemek

En Son

2/18/2019

Netflix Dizi Önerisi | Altred Carbon


Altered Carbon

Netflix tarafından yeni gösterimi başlayacak olan Altered Carbon dizisi özellikle yabancı dizi severler tarafından büyük ilgi ile beklenen diziler arasında yer alıyor. Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile merak uyandıran dizi 2018 yılı dizilerinden biridir. 250 yıl buzda bir yaşam sürdükten sonra yeni bir vücuda sahip olarak yeniden dirilen bir mahkûmun özgürlüğüne kavuşmak için vermiş olduğu mücadeleyi konu almaktadır. Özgürlüğünü yeniden kazanabilmesi için akıl almaz bir cinayet olayını çözmesi gerekir.


Gelecekte insan zihninin vücuttan vücuda aktarılmasını sağlayacak bir dizi olay dizinin konusunu oluşturmaktadır. Bir isyancının özgürlüğünü kazanmak için tamamen çarpık bir cinayet davasını çözmesi gerekmektedir. Bunun için yeniden diriltilir ve görevini yerine getirmesi halinde artık özgür kalabilecektir. Romandan uyarlanmış olan Altered Carbon özellikle etkileyici sahneleri ile dizi severler için 2018 yılının merakla beklenen dizileri arasında yer almaktadır.

Aşk, cinayet, cinsellik ve ihanet dolu olaylar arasında geçmektedir. Yeni teknoloji ve tamamen değişmiş olan toplum... Özellikle gelişen teknoloji ve bilim sayesinde insan bilincinin başka bir bedene taşınması mümkün hale getirilmiştir. Bu nedenle ölüm artık mümkün olmamaktadır. Yaşama şansı sunulan bir mahkûmun bunu değerlendirerek hayatını geri almasını sağlaması mümkün olacak mı? Merak edenler için Altered Carbon seçeneği izlenebilir.

Imdb Puanı : 8,2/10
Benim puanım : 7/10
Sezon sayısı : 1 (Devam etmekte)
Bölüm sayısı : 10 
Ortalama dakika : 1 Saat



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder