Film Önerisi | We'Re The Millers ( Bu Nasıl Aile ) - Film Önerileri - Dizi Önerileri | Filmlemek

En Son

10/28/2018

Film Önerisi | We'Re The Millers ( Bu Nasıl Aile )

We'Re The Millers

Imdb Puanı : 7/10
Benim Puanım : 8/10

Başrolleri Jennifer Aniston ve Jason Sudeikis'in paylaştığı komedi yapımı bir filmdir. İzlerken keyifli ve eğlenceli bir şekilde ilerliyor. Fakat uyaralım +18 sahneler mevcut ve kötü davranış oluşturabilecek davranışlar vardır.


Uyuşturucu satıcılığı yapan David( Jason ) alt komşusu olan Kenny evsiz bir kızı zorbaların elinden kurtarmaya çalışır fakat süt oğlan olan Kenny tam dayak yiyecekken David gelir ve elinden almaya çalışır. Fakat bu sırada Kenny serserilere David'in torbacı olduğunu söyler. Bunu duyan serseriler evi basarlar ve tüm malı ve tüm parayı alıp kaçarlar. Malı kaybettiği için patronuna borçlanır ve borcunu ödemesi gerekir. Borcunu ödemesi için patronu ondan 1 defaya mahsus kaçakçılık yapmasını ve borcunu sileceğini söyler David kabul eder. Meksika sınırından geçerken en az nasıl dikkat çekerim diye düşünürken bir aile ile karşılaşır. Aile karavan ile ülkeleri gezen bir çifttir ve polislerin bu insanlara ne kadar az dikkat ettiğini fark eder. Karavan alıp komşularından bir aile kurar ve Meksikaya uyuşturucu almaya gider. Sınırlardan başarılı bir şekilden geçtikten sonra asıl macera başlar.




Aileniz ile izlemeniz tavsiye edilmez. Fakat kız arkadaşınızla veya tek başınıza keyif alarak izleyeceğiniz bir film. Zaman doldurmaya severek izlenebilir. İyi seyirler :)



Dilerseniz Buraya Tıklayarak Öldürme Arzusu Filmine gidebilirsiniz.

Fragman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder