Film Önerisi | Mad Max: Fury Road - Film Önerileri - Dizi Önerileri | Filmlemek

En Son

3/31/2018

Film Önerisi | Mad Max: Fury Road

Mad Max: Fury Road(2015)

İmdb Puanı : 8.1/10
Benim Puanım : 8/10

Filmin ilk bölümü 1979 yılında çekilmiştir. Seri olan bu yapımın dördüncü parçası olan Mad Max: Fury Road'ın yönetmenliğini daha önceki filmleri de yöneten George Miller üstlenmiştir.

Kıyamet sonrası yaşanacak su savaşlarını ele alan filmde baş rolleri Tom Hardy ve Charlize Theron paylaşıyor. Filmde her yer çöle döndüğü için yoğun bir susuzluk sorunu vardır ve aynı zamanda suyun kısıtlı olması sebebi ile medeniyet çökmüştür. Şanssızlık peşini bırakmayan Max abimiz Savaş Çocukları adında bir grubun eline düşer. Savaş Çocukları Ölümsüz Joe tarafından yönetilen bir nevi çetedir. Max'i burada kan torbası olarak kullanılır fakat Max sürekli kaçış fırsatını kollamaktadır. Ölümsüz Joe tarafından benzin alması için gönderilen Furiosa'nın rotadan çıkıp kaçtığı ve kaçarken Joe'ye ait kadınları kaçırdığı fark edilir. Hemen benzin arabasının peşine düşen Joe ve adamları acaba yakalayabilecek mi ? Macera tamamen burada başlıyor. Spoiler vermemek için devamına girmiyorum ama izlemenizi şiddetle önerdiğim hatta bir sonraki bölümünün çıkmasını istediğim bir film.


Her türlü manyaklığın konu alındığı bir yapımdır. Aynı zamanda baş rollerinde  Tom Hardy ve Charlize Theron'nun bulunduğu filmde oyunculuklar çok güzel ve keyifle izleyeceğiniz aksiyon sahneleri mevcut. Sizi fragman ile bırakıyorum iyi seyirler ! 

Fragman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder